cruellymessy1982

Overview

  • Founded Since Value

Company Description

Välkommen till den främsta platsen för att spela ditt favoritspel live på en av Kanadas bästa kasinon. Upplev våra pokerspelare och spelautomater spelare handling med ett levande bord i vilket rum som helst, när som helst. Tilt uppstår när du utför en av följande åtgärder: Be en spelare att läsa kortet, och berätta sedan vad det är. Be en spelare att gissa vilket kort som är ansikte mot ansikte Om du måste spela en hand mindre ofta eftersom du redan har hela stacken eller du spelar med en lägre stack, se till att du är bekväm att ringa på svagare händer samtidigt som du är försiktig med dina starkare händer.

Få dina motståndare på tilt. I det här avsnittet pratar vi med pokerlegenden David Chip Reese om teorin om poker och var han tror att det gick fel. Vi får också hans grepp om varför du inte kan välja de bästa spelarna, vilka är de bästa spelarna, och vad framtiden håller för oss. Detta borde inte vara en källa till förtvivlan, men det finns sätt att vända denna naturliga faktor till din fördel. Genom att förbereda ditt spel, följa några goda strategier, vara redo för alla de olika poker situationer som kan uppstå när som helst, vinnapoker.com och använda några enkla poker matematik till din fördel, kan du bli en bra pokerspelare.

Teorin om poker – en guide för spelare. Som David förklarar är det svårt att spela spelet på ett etiskt sätt när du ständigt försöker analysera dina motståndare och räkna ut deras rörelser. Han säger att det är bättre att tänka på det som en uppsättning riktlinjer snarare än regler. Han skrev det som en guide för spelare. Hennessys teori är inte en uppsättning regler. Teorin var tänkt att vara en guide för läsaren för att hjälpa dem att fatta rättvisa beslut och spela spelet på ett etiskt sätt.

Varför David Chip Reese vill spela poker När David Chip Reese först bestämde sig för att spela poker var han 14 år gammal. Kolla in showen anteckningar nedan för mer information om vår konversation med David Chip Reese. På Youtube är det @davidreese. Han skulle spela spelet online med sin pappa på helgerna. Vid den tiden visste han inte hur han skulle spela spelet, och hans pappa skulle berätta för honom vad han skulle göra.

På Twitter @davidreese. Visa anteckningar: Länkar till David Chip Reese Podcasts. Om du höjer med KQ eller AA då du gör det svårare för din motståndare att spela mot dig, de har inget annat val än att check-raise eller vika eftersom de inte vill bli krossade av dig. Att höja när du inte behöver höja är ett säkert sätt att få någon att vika.

Login to your Account